
برندابات-شیواشمشیردار
در بخش اول این مطلب دربازه نیازهای ضروری در ساختار برند توضیح داده شد ( برای مطالعه بخش اول این مطلباینجا را کلیک کنید)
در نتیجه گیری از آنچه بیان شد ، در می یابیم که رفتار مصرف کننده ی معاصر تحت تاثیر دلایل پیدا و پنهان فراوان و طی فرایند های پیچیده تریی در فضای روانی شکل می گیرد.
لذا ایجاد ساختار منسجم، پسندیده ، یکدست و منطبق بر شناخت مصرف کننده ی کالا یا خدمت ، تضمین کننده ی رشد و اعتلای برند است.
جالب است بدانیم که رفتار خرید برای انسان امروز از حرکتی منطقی تبدیل به فرایندی حسی و مبتنی بر دل مشغولی ها و نیازهای روحی گشته است و این اتفاق حتی در مورد رفتار مصرف کننده در برخورد با کالاهای اساسی و ضروری که نیازهای روزمره را برآورده می کنند نیز قابل رویت است.
همه ما تجربیات مشترکی از پافشاری متعصبانه مشتری در نقطه ی خرید برای انتخاب برندی خاص را به خاطر داریم .گاهی وقتها نیز خود ما هنرپیشه ی نقش اول این داستان هستیم!
این پلان به صراحت نشان از یک اتفاق مهم دارد و آن سناریوی از پیش ساخته و پرداخته شده توسط مدیریت برندی است که در لحظه ی انتخاب کنترل ذهنی و حسی مشتری را در دست دارد و در بازبینی دقیق تجربیات همان مشتری در می یابیم تکرار تجربه ی مثبت در زمان ها و مکان های متفاوت از سمت برند و منصوبانش موجب ایجاد پیوندی ظریف بین مخاطب و برند گشته و حس خوشایند هدایت مشتری به سمت برند را موجب شده است.
در نهایت، برندی که فاقد صفات برتر و ساختار محکم و نوآورباشد در فضای ذهنی مخاطب جایگاهی نخواهد داشت.
و نیزحتی برندی که برجسته و متمایز و متعالی نیز باشد بدون تعریف و سناریویی برای حضور در جامعه ، در فضای ذهنی مخاطب جایگاهی نخواهد داشت.
برندی که بر مبنای اصول محکم روانشناسی و تشخیص و شناخت درست نیازهای عمیق جامعه ساخته نشده باشد در فضای ذهنی مخاطب جایگاهی نخواهد داشت.
برندی که با وجود ساختار و ژنتیکی مبدع و مبتکر فاقد کارگردان و سناریوی حضور در جامعه است نیز در فضای ذهنی مخاطب جایگاهی نخواهد داشت.
در خاتمه ، بدانیم اگر کنترل و مدیریت حس مخاطب را بدست نگیرید ، کنترل بازار و لاجرم کنترل مسیر خود را نیز از دست خواهید داد .
تعریف کنترل حس مخاطب در اینجا به معنی مدیریت گفتار کردار و نشانگان برند در مسیر استراتژی های برند است.جایی که به راحتی از دیگری میمایز یا در سایه ی بزرگان ناپدید می شوید.
انتخاب با شماست!