خانه مقالات برندینگ جادوی برند ، مدیریت حس مخاطب !

جادوی برند ، مدیریت حس مخاطب !

5 ثانیه خوانده شده
۱۲

 

 

 

 

1

 

بخش اول

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که از تجربه ی منحصر بفردی که احساس رضایت و خوشنودی غیر قابل پیش بینی را برایتان به ارمغان اورده باشد با دوستی سخن بگویید؟!

بی شک هنگامی که چنین روایتی را مطرح می کنید نشانه های حسی مجددا در ظاهر شما بروز می کند از جمله لبخند معنا دار و برق نگاهی که در چشم شما می درخشد.

این شوق مجدد نشانه ی مدیریت قوی و پنهانی است که ناخوداگاه ورفتار شما را در دست خود دارد و در این  مقاله سعی بر این داریم که این مبحث را در حوزه ی هویت برند مورد بررسی قرار دهیم.

این حوزه ی شگفت انگیزتا جایی گسترش می یابد که بر حس و تجربه مشتری اثرات پایدار و غیر قابل انکاری می گذارد و می تواند موجب اتفاقات شگرف در سمت و سوی بازار گردد.

امروزه دانش بازاریابی بیش از هر زمان دیگربه جنبه های روانشناختی تکیه می کند و گرایش مدیران بزرگ و خلاق از سمت تکنیک های بازاریابی و فروش به سوی فضاهای روانی برند و تجربه ی مشتری امری محتوم و منطقی است.

بی گمان یکی از ستون های پر اهمیتی که برند بر آن استوار است ، اصل اعتماد و وثوق است.جایی که بایستی نشانگان بصری، گفتمان یا کلام برند با رفتار برند همگون و در یک راستا باشد.

جایی که کردار نیک برتر از گفتار نیک بر مخاطب تاثیرمی گذارد.

2

 

در تعریف این مبحث می توان اینگونه به شرح و بسط رسید که مدیریت چگونگی ارتباط با مشتری و تدوین سناریویی هوشمندانه و منطبق بر جنبه های برد برد تعاملی، رویه ای است که از دل هویت و شخصیت برند تلخیص و در آموزش به افراد سازمان و نقاط تماس با مشتری به ظهور و اجرا می رسد.

با نگاهی به گذشته در می یابیم همواره شایسته و بایسته ترین تعابیر از این نگرش نه تنها در دانش نوین مدیریت بلکه در علوم قدیم و علم اخلاق مورد تذکر و تدبر اساتید و متفکرین بوده است و سویه های روانشناختی و تاثیر عملکردی موثر بر تصحیح رفتار گروهی در جامعه بسیار قوی تر و عمیق تر از تاثیر تبلیغ و گفتار بوده است.

در این راستا استفاده از تکنیک های متنوع در حوزه های اثر گذاری برند از طریق تحریک حس همذات پنداری مخاطب و برقراری ارتباط با لایه های درونی شخصیت مخاطب می تواند منجر به جهت گیری های بسیار متفاوت در جامعه ی هدف گردد.

به روایتی هرگاه برند ها با دانایی وتوانایی مدیریت حس مخاطب را به دست گرفته اند، در عرصه ی فروش و حضور در بازار پیشرو بوده اند.

بنابراین انتظاری که از عملکرد بخش هویتی وشخصیتی برند می رود بسیار بیشتر از ظهور قواعد و مبانی بصری و مبتنی بر اصول بازار یابی و تبلیغات و فروش است.

3

 

آنچه در این میان نیاز ضروری در ساختار برند است ، پرداختن به اصول اولیه و تکیه بر نیازهای روانی مشتری امروز است تا با دریافت و ادراک جنبه های ظریفتری از تجربه ی برند ، آنچه موجب خوشنودی انسان معاصر می شود موجب ایجاد خاطره ای ماندگار در ذهن و تمایزی بزرگ گرددو در صورت تکرار ئر فضای ذهنی مخاطب نهادینه گردد.

از سوی دیگردر عصر نوین ،  تعریف رفتار های اجتماعی انسان امروز به واسطه ی گسترش سطح انتقال اطلاعات و همچنین سرعت انتقال اطلاعات به شدت دچار تغییر و تحول است و تداخل اقلیم ها و فرهنگ ها و ترکیب های جدید و جوامع نوظهور موجب شکل گرفتن ساختارهای بسیار پیچیده تری در ذهن بشر امروزگردیده است، چنانکه اعتبار نتایج مطالعات فرهنگی و بومی و مردم شناسی تاریخ مصرفی بسیار کوتاه تر نسبت به سالهای گذشته یافته است .

 

زمان انتشار بخش دوم این مبحث روز یکشنبه ۶ اردیبهشت .

  • تاثیر برندشخصی قدرتمند بر روی برند مکان

    برداشت دوم: برندشخصی و برند مکان پوردوسی (فردوسی) شاعر بزرگ پارسی می فرماید : به نام خداون…
  • برندسازی و تولید

    برندسازی و تولید

    برداشت اول : برندسازی و تولید بیایید اینگونه آغاز کنیم ، تفکر یک جامعه آیا تاثیری بر روی ک…
  • مدیران ناخدای برند

    برند در آنچه عرف بازار و صنعت است برای شرکت های بزرگ مطرح و غالب شده است در حالیکه شرکت ها…
  • چسب نچسب مسئولیت اجتماعی

    نگاهی به استراتژی بازاریابی آدامس کندر BIODENT در گفت و گو با شیوا شمشیردار تولید کنندگان …
  • کودتای برند های گردشگری

    بررسی پیامدهای ناامنی ترکیه برای آژانس های مسافرتی در گفت وگو با شیوا شمشیردار کودتای شبان…
  • یکپارچگی برند

    یکپارچگی بله، یکپارچگی همه ی آن چیزی است که یک برند را از لغزش باز می دارد.یکپارچگی شامل ه…

۱۲ دیدگاه ها

  1. رسام

    اردیبهشت ۲, ۱۳۹۴ در ۷:۳۵ ق.ظ

    آنچه از آن به عنوان تجربه مشتری و انتقال تجربه خوب و تصویر مناسب از برند صحبت می شود، در واقع همان انتقال هویت برند در تماس گاه های اولیه، ثانویه و در صورت ادامه خرید تماس گاه های بعدی از آن صحبت می گردد. همین ارتباطات در طولانی مدت در سبک زندگی افراد در تقابل با برند تاثیر گذار خواهد بود.
    بحث خوبی شروع شده است و امیدوارهستیم اینگونه مطالب ادامه پیدا کند.در انتظار بخش بعدی خواهیم بود.
    سپاس از شما.

    پاسخ دادن

    • شیوا شمشیردار

      اردیبهشت ۳, ۱۳۹۴ در ۷:۵۶ ق.ظ

      جناب رسام
      سپاسگزار از لطف شما بابت مطالعه مقاله.
      اینجانب معتقدم حوزه های هویتی و روانشناختی برند در این روزگاران بسیار بیشتر و قوی تر در فضای بازار تاثیرگذارند و پرداختن به رفتار مخاطب و تعامل برند با مشتری در حوزه ی روانشناسی اجتماعی و سویه ی حس برند به شدت مهم و در جهت اعتلا یا سقوط برند موثر است.
      امیدوارم بتوانیم در این حوزه راهکارهای مناسب تری بیابیم.

      پاسخ دادن

  2. رسام

    اردیبهشت ۲, ۱۳۹۴ در ۷:۴۲ ق.ظ

    اصلاحیه:
    در واقع همان انتقال هویت برند است که در تماس گاه های اولیه، ثانویه و در صورت ادامه خرید تماس گاه های بعدی از آن صحبت می گردد.

    پاسخ دادن

  3. فرید صارمی

    اردیبهشت ۲, ۱۳۹۴ در ۸:۱۵ ق.ظ

    یادم هست که در مباحث مرتبط با برندینگ و مخاطب شناسی در دنیای تجارت، همواره نگاه درست شما را طی سالیان گذشته و در پروژه های مختلف استفاده کردم و از این حیث متشکرم … ضمن اینکه زبان نوشتاری شما که در رسانه های مختلف و بویژه سایت های تخصصی منتشر می شوند، برای ورود و ترغیب به مطالعۀ جامع تر مباحث همیشه راهگشای من بوده است… منتظر مقالات شما در گرایشات مختلف دانش تبلیغات از این رسانۀ خوب هستم./

    پاسخ دادن

    • شیوا شمشیردار

      اردیبهشت ۳, ۱۳۹۴ در ۸:۰۲ ق.ظ

      جناب صارمی
      سپساسگزار از لطف شما
      امیدوارم با نقد و بررسی و نظرات سازنده مخاطبان بتوانیم در خلق ونشر دانش گام برداریم و این جز بایاری همهی فعالان حوزه های علم و هنر ممکن نیست.

      پاسخ دادن

  4. مونا

    اردیبهشت ۳, ۱۳۹۴ در ۷:۰۳ ق.ظ

    سپاس خانم شمشیردار
    مبحث نوین و بسیار مهمی را مطرح فرموده اید که بنده شخصاً آن را سرلوحه کارم قرار داده و همیشه از نکات و آموزه های مهم و بی نظیر شما بیشترین بهره را برده ام
    بی صبرانه منتظر قسمت های بعدی این مبحث هستم

    پاسخ دادن

    • شیوا شمشیردار

      اردیبهشت ۳, ۱۳۹۴ در ۸:۱۰ ق.ظ

      سرکار خانم مونا
      سپاس از لطف بیکران شما.
      بی شک حوزه ی ذهنی تا به اجرا نرسد کارساز نیست.تلاش خواهیم کرد تا هرچه بیشتر به موشکافی سویه ی روانی و ناخوداگاه مخاطب و برند بپردازیم.به امید رشد و پیشرفت ایران عزیز در حوزه ی کسب وکار

      پاسخ دادن

  5. علي

    اردیبهشت ۳, ۱۳۹۴ در ۱:۲۷ ب.ظ

    خانم شمشیردار ، بسیار آموزنده و مفید بود.
    سپاس فراوان

    پاسخ دادن

  6. جادوی برند ، مدیریت حس مخاطب ! | برند ابوت

    اردیبهشت ۵, ۱۳۹۴ در ۶:۰۸ ب.ظ

    […] برند توضیح داده شد ( برای مطالعه بخش اول این مطلب اینجا را کلیک […]

    پاسخ دادن

  7. ابراهیم باقری

    اردیبهشت ۷, ۱۳۹۴ در ۱۲:۰۱ ب.ظ

    سلام. برای انجام پروژه ای به توصیه یکی از دوستان در پی یافتن خانم شمشیردار هستم که چندین سال پیش از طریق موسسه آتیه طرح هایی برای معرفی خدمات تأمین اجتماعی تولید کرده بودند. لطفا اگر موضوع برایتان آشناست با اینجانب از طریق ایمیل فوق تماس فوری داشته باشید. سپاسگزارم.

    پاسخ دادن

    • پژمان پاکدامن

      اردیبهشت ۷, ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۴ ب.ظ

      جناب باقری درود بر شما
      بی نهایت سپاس از حسن توجه شما به وب سایت برندابات
      سرکار خانم شمشیردار عضو هیئت تحریریه وب سایت هستند و پیام شما برای ایشان ارسال گردید

      سپاس از شما

      پاسخ دادن

  8. میثم رادمهر

    آبان ۱۶, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۸ ق.ظ

    با سلام
    به نظرم امروزه علم مدیریت محتاج کسانی است که ورای واژه های پیچیده تئوریک به ابعاد کاربردی برندینگ و تبلیغات در مقام عمل بپردازند.
    قلم شیوای شما الگوی موثری در این حوزه است.
    سپاس.

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *