حیدری: تبلیغات در کشور باید در جهت رونق اقتصادی باشد
مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد از تعیین اقتصاد مقاومتی به عنوان موضوع بخش ویژه دومین جشنواره ملی تبلیغات در کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار برندابات، محمد حیدری مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم رونمایی از سایت دومین دوره جشنواره برترین های تبلیغات ایران (جشنواره ملی تبلیغات) که عصر امروز دوشنبه ۶ دی ماه در محل هتل اسپیناس در تهران برگزار شد در سخنانی با اشاره به اهمیت موضوع تبلیغات دوسویه و تعاملی را از بهترین و موفقیت ترین نوع آنها عنوان کرد و گفت: هم سفارش دهندگان تبلیغات، هم مجریان آن، هم گیرندگان پیامهای تبلیغاتی و هم ناظرت بر تبلیغات می بایست در یک مجموعه واحد به فعالیت بپردازند و با همفکری و تعامل آنها با یکدیگر است که یک تبلیغات سالم و موثر شکل میگیرد.
وی با تاکید بر لزوم مهارت افزایی و هدفگذاری در حوزه تبلیغات در کشور به شعارهای دومین جشنواره ملی تبلیغات پرداخت و گفت: خلاقیت که یکی از مولفه های این شعار است نیاز مهم و ضروری تبلیغات در کشور به شمار می رود. اثربخشی که مولفه دومی این شعار است ناظر بر ایجاد یک جاده دو طرفه و پل ارتباطی میان سازنده و گیرنده پیام تبلیغاتی است.
همچنین انتخاب به عنوان حق مشتری پیام های تبلیغاتی در این شعار دیده شده است که مسئله ای بسیار مهمی به شمار می رود.
مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: یکی از خلاء ها و چالش های اصلی تبلیغات در کشور ما کم توجهی و نادیده گرفتن مشتری در پیام های تبلیغاتی است و متاسفانه شاهدیم که عموما مردم به عنوان کسانی که حق انتخاب دارند در پیام های تبلیغاتی نادیده گرفته می شوند.
وی با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان محور فعالیت بخش جنبی جشنواره ملی تبلیغات تاکید کرد: تبلیغات در کشور باید موجبات پیشرفت و رونق اقتصادی را فراهم کند و ما به عنوان اداره کل تبلیغات وزارت ارشاد از هر فعالیت تبلیغاتی که زمینه ساز این پیشرفت باشد استقبال و حمایت می کند.
حیدری با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی سیاستی بی بدیل برای برون رفت از رکود اقتصادی حاکم بر کشور است نقش تبلیغات را در این زمینه پررنگ خواند و یادآور شد: تبلیغات می تواند با حمایت و هدایت وزارتخانه های مسئول، در حوزه رکود اقتصادی کشور گره گشایی کند. چنانچه اقتصاد کشور ما به دوران رونق وارد شود، قطعا کانونها و موسسات تبلیغاتی پیش برنده این رونق خواهند بود.
وی اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی رویکردی برون گرایانه هم دارد و آن اتصال اقتصاد ایران به اقتصادهای جهانی است که حلقه مهم این اتصال می تواند کانون ها و موسسات تبلیغاتی باشند.
این مقام مسئول در وزارت ارشاد در ادامه از درخواست های زیاد شرکت های سازنده آگهی های تبلیغاتی از دفتر متبوعش برای حضور در ایران جهت فعالیت خبر داد و گفت: بسیاری از شرکت های تبلیغاتی خارجی از ما می خواهند که در تهران و شهرهای دیگر کشور دفتر بزنند. چرا کانونهای تبلیغاتی ما نتوانند به صورت فرامرزی فعالیت کنند.
مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر سه وظیفه اصلی این دفتر شامل حمایت، هدایت و نظارت فعالیت کانونهای تبلیغاتی گفت: ما آمادگی ارائه هرگونه کمک به کانونهای تبلیغاتی در چارچوب قانون را داریم. خوشبختانه می توانم بگویم که ظرفیت کانونهای تبلیغاتی در کشور ما برای امر اشتغالزایی، حتی بیشتر از صنایع بزرگ است پس لازم است با همفکری با همدیگر، گرهی از مشکلات اقتصادی کشور باز کنیم.
حیدری همچنین آمادگی دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد را برای دعوت از انجمن های بین المللی حوزه تبلیغات برای مشارکت در دومین جشنواره ملی تبلیغات اعلام کرد و خواستار فعالیت بیشتر بخش خصوصی در این زمینه شد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد به زودی مدرسه تبلیغات با سرفصل های درسی مدون راه اندازی شوند و در ادامه نیز گفت: در سال جاری نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت داخلی و همچنین ۱۳ کشور مهم اروپایی و آسیایی در محل دائمی نمایشگاهها در تهران برگزار می شود.
وی در یایان سخنانش از برگزاری همایش و نمایشگاه تبلیغات مجازی در سال آینده خبر داد
همچنین هوشمند سفیدی رئیس جشنواره ملی تبلیغات در سخنانی با اشاره به برنامه های تدوین شده برای برگزاری دومین دوره جشنواره ملی تبلیغات به آسیب شناسی اولین دوره برگزاری این جشنواره و احصا نقاط ضعف و قوت آن اشاره کرد و خبر داد و گفت: جشنواره تبلیغات در کشور ما برای تقویت نیازمند تدوین یک نظام داوری مطمئن است.
وی افزود: جشنواره برترین تبلیغات ایران محور فعالیت خود را جشنواره تبلیغات کن قرار داده است و در ادامه مسیر برای دسترسی به اهداف بلند از دیگر جشنواره های سطح مطلوب استفاده خواهد کرد.
به گفته وی ثبت نام برای شرکت در دومین جشنواره ملی تبلیغات امسال به صورت الکترونیکی انجام می شود و آثار این دوره توسط ۷۵ داور ارزیابی خواهند شد.
وی با اشاره به ارسال حدود ۳ هزار اثر در دوره نخست این جشنواره پیش بینی کرد به میزان دو برابر این تعداد، اثر به جشنواره ملی تبلیغات ارائه شود.
رئیس دومین جشنواره ملی تبلیغات همچنین با بیان اینکه این دوره از جشنواره در روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن در سالن همایش های صدا و سیما برگزار خواهد شد، تشکیل هیئت منصفه و همچنین هیات نظارت بر داوری را از دیگر ویژگی های این دوره از جشنواره برشمرد و با تاکید بر لزوم حفظ استقلال در کار داوری گفت: در این جشنواره به رتبه های اول تا سوم به ترتیب شاهین های طلایی، نقره ای و برنزی اعطا خواهد شد.
سفیدی با بیان اینکه دومین دوره جشنواره ملی تبلیغات شامل ۹ رشته اصلی و یک بخش ویژه با موضوع اقتصاد مقاومتی است از برگزاری دو کارگاره آموزشی در این دوره از جشنواره ملی تبلیغات خبر داد.
وی هدف از افزودن بخش ویژه با موضوع اقتصاد مقاومتی را به این دوره از جشنواره ملی تبلیغات تقویت تولید ملی، مدیریت مصرف، کاهش واردات و افزایش صادرات در محصولات مختلف عنوان کرد.
در پایان این مراسم سایت جشنواره ملی تبلیغات رونمایی شد.
جشنواره ملی تبلیغات - انجمن تخصصی ممسنی
اسفند ۲۷, ۱۳۹۵ در ۱۲:۱۵ ق.ظ
[…] رونمایی از سایت جشنواره ملی تبلیغات برند ابات – BrandAbo… […]