
نبرد برای مشتریان آنلاین، با شرکت هایی از سراسر جهان که برای کسب و کار رقابت می کنند، یک مبارزه ی دائمی است. به عنوانی که یک کسب و کار جدید را شروع می کنید، بسیار مهم است که برندینگ کسب کارتان را به طور دقیق مشخص کرده و اینکه از چگونگی انجام آن آگاه باشید. این نباید یک راه چاره باشد، ضروری است که زمانی را صرف تحقیق، طرح ریزی و ساخت برندتان بکنید. این تضمین خواهد کرد که شما برندی دارید که مشتریانتان می توانند آن را شناسایی کنند.
اعتبار تصویر
یک افسانه رایج این است که برندینگ تقریبا لوگوی شماست، اینکه چقدر برندینگ شما خوب به نظر می رسد یا چقدر طراحی آن در مقایسه با طراحی برندینگ سایر رقبا بهتر است. در حالیکه این امر در اینکه چگونه یک برند به یاد آورده می شود یا در ذهن نسبت به سایر برند ها متمایز می شود نقش بزرگی را ایفا می کند، برندینگ چیزی بیش از این تعریف هاست، برندینگ درباره کل شرکت است.
برای ایجاد یک برند قوی و موفقیت آمیز، شما باید در مورد محصولتان پرشور باشید و بازاری که محصولتان را می فروشید درک کنید. برندینگ موثر و خوب باعث فروش بالاتر می شود و حفظ مشتری را افزایش می دهد.
به عنوان یک برند شما باید یک پیمان برند داشته باشید. این پیمان و وعده شما با مشتری است و تعیین می کند که آیا شما انتظارات، خواسته ها و نیازهای آن مشتری را وقتی آنها از شما خریدکرده اند تامین کرده اید.
اگر پیمان برندتان را به مشتریانتان تحویل دهید به احتمال کمتری آنها به برند دیگر یا رقیب شما رو خواهند کرد و به برند شما وفادار خواهند شد. این امر اعتماد برند شما را توسعه داده و وقتی شما این اعتماد را دارید، شما پلاتفورم(اساس) ایده الی برای توسعه ی چیزی که شما ارائه می کنید دارید.
گرفتن حق لوگو تان واقعا اهمیت دارد، هر چند این امر می تواند کاملا یک چالش باشد. اخلاقیات، شخصیت و کسب و کار اصلی شما باید درگیر یک طراحی شود. شما یک شانش برای گرفتن این حق را دارید. وقتی شما لوگوتان را انتخاب می کنید یا شما یک طرح از پیش تعیین شده برای لوگوتان دارید، سپس شما می توانید تعیین کنید که چطور و چه موقع آن را در استراتژی برندتان به کار ببرید.
در این قسمت چند پیشنهاد ارائه شده که به شما در حینی که استراتژی برندتان را شکل می دهید کمک می کند تا بر اساس آنها در باره طراحی برند موفقیت آمیز برای کسب و کارتان فکر کنید.
- برندتان را تعریف کنید.
- جایگاه محصول یا خدمات تان را در بازار بشناسید
- در مورد نگرانی ها، نیازها و احساسات مشتری تان پژوهش و تحقیق کنید.
- با آنها از طریق تعامل، چهره به چهره(رو در رو)، سیستم های چت انلاین از طریق وب سایت یا ایمیل تان ارتباط برقرار کنید.
- بازار هدفتان را درک کرده و بشناسید، اینکه آنها چه کسانی هستند، به چه خدماتی علاقمند و از چه محصولاتی بدشان می آید.
- قبل از اینکه زمان و پول تان را برای راه اندازی یک برند جدید هزینه کنید، به طور کامل در مورد مشتریان مستعدتان تحقیق و پژوهش کنید.
- یک شخصیت برند واضح داشته باشید. مجموعه ای از ویژگی های انسانی، چیزی که مشتری تان بتواند با آن ارتباط برقرار کند.
- با تلاش برای شناخت و درک مشتریان تان با آنها رابطه ایجاد کنید.
- حقیقت را بگوئید و چیزی را که ارائه می کنید جذابتر نشان ندهید.
- پیمانتان را حفظ کنید. شما باید برای مشتری ایجاد اعتماد کنید و با برندینگ خود صادق باشید.
- در مورد اینکه با استراتژی برندتان می خواهید به چه چیزی برسید شفاف باشید مثلا می خواهید فروش را افزایش دهید یا حفظ مشتری.
- با مشتریان تان روابط طولانی مدت قوی بسازید. از همه مهمتر، راضی نگه داشتن مشتریان تان می باشد. این شامل همکاری نزدیک با تیم خدمات مشتری تان است.
- هویتتان را حک کنید، سعی نکنید که زنجیره های بزرگ را کپی کنید. با این وجود، همیشه داشتن شرکتی که آرزو داشتید مانند آن باشید خوب است.
- تضمین کنید که برندتان یک نقطه فروش منحصر به فرد دارد. داشتن چیزی متفاوت برای ارائه برندتان، آن را از سایر برندها جدا می کند روی این امر تمرکز و از آن استفاده کنید.
- اصیل و معتبر باشید، مشتریان به دنبال این هستند و به برند شما جذب خواهند شد.
- یک پیام واضح و روشن داشته و در سراسر برندتان یکپارچه و نامتغیر باشید.
- در سرتاسر کمپین های بازاریابی تان یک پیام روشن و مختصر را حفظ کنید. این یکی از بزرگ ترین چالش هایی است که کسب و کارتان با آن روبرو خواهد شد. بسیار سهل و آسان است که پیام تان آبکی و بی محتوا از آب درآید اما باعث سردرگمی مشتریانتان خواهد شد.
- نسبت به برندتان وفادار بمانید.
- جزئیات کوچکی که باعث می شود مشتریان تان محصولات شما را با استاندارد بالا بشناسند مد نظر قرار دهید، این جزئیات می تواند شامل استفاده از برچسب های با کیفیت بالا، بسته بندی، برچسب های الحاقی(پیوستی)، و در کسب و کار تبلیغات فروشگاهی باشد. بدقت بررسی کنید که کجا و چطور محصولاتتان را به نمایش می گذارید.
- یک مجموعه ای از دستورالعمل های برند ایجاد کنید تا به حمایت و ضمانت برندتان و همین طور به تهیه مواد بازاریابی خارج از شرکت تان کمک کند.
- حضور برند آفلاین و آنلاین تان را مد نظر قرار دهید.
- کمپین های بازاریابی آنلاین را از طریق آنالیزگوگل برای اندازه گیری ROL تجزیه و تحلیل کنید.
- محتوای تعاملی را تولید کنید.
- کانال های رسانه ای اجتماعی را برای رسیدن به مشتریان بیشتر تا آنجاییکه ممکن است بزرگتر کنید.
- اسناد داخلی را طوری با برندتان توصیف کنید که در درون و بیرون سازمان سازگاری و یکنواختی باشد.
- از رسانه های تعاملی مانند یوتیوب برای جذب مشتریان جدید استفاده کنید و تصویر پوششی تان را برند کنید.
- یک استراتژی برند تنظیم کنید و آن را در طرح بازاریابی تان ادغام کنید.
- تصاویر پروفایل رسانه اجتماعی تان را با لوگوتان برند کنید. این نه تنها باعث یکنواختی بلکه آن را تازه و به روز نگه می دارد.
- کمپین های فیدبک( بارخورد) مشتری را برای به روز نگه داشتن با نظریات و دیدگاهشان اجرایی کنید.
برندینگ یک عامل مهم در افزایش فروش، تشویق وفاداری مشتری و تشویق حفظ مشتری است. هنگام شروع یک کسب و کار جدید یک پیام شفاف و روشن داشته باشید و این پیام را به استراتژی برند و کمپین بازاریابی تان ادغام کنید. تحقیق یک کلید برای درک و شناخت مشتری و شناسایی نیازهای آنها می باشد. ارتباطات به حفظ روابط مشتری کمک می کند و پیمان برندتان که به نوبه ی خود وفاداری برند را تشویق خواهد کرد می سازد.